Om forfatteren

Jean-Louis Adorsen hadde sin første novelle på trykk i 1968 og har siden sporadisk og på hobbybasis skrevet bl.a. diverse noveller for forskjellige ukeblader og en roman for Norsk ukeblad. Har de siste femten åra nesten utelukkende skrevet faglitteratur, bl.a. brukermanualer for typografer og journalister. Begynte etter minst et halvt års research å skrive på romanen «Høstmørke» på tampen av 2013 og ble ferdig forsommeren 2016. Etter at manuset var refusert av en drøy håndfull av Norges største forlag ble boka selvpublisert. Papirutgaven selges i alle Amazons nettbokhandler og e-boka i alle norske nettbokhandler. Jean-Louis er nå snart ferdig med en ny spenningsroman, «Engelen Gabriel», og har så vidt begynt på en tredje, Road Movie», som er oppfølgeren til «Høstmørke».

Foruten å skrive har Jean-Louis siden 2010 syslet en del med å lage digitale malerier, bl.a. med programvare som simulerer penselstrøk, og har siden årlig solgt bilder på salgsutstillinger. Et av bildene ble lånt av TV3 til bruk i serien «Hjelp, han pusser opp!». Var i perioden 1973 til ca. 1995 meget aktiv i amatørfilmmiljøet, ble fire ganger norgesmester i amatørfilm, hvorav to filmer ble vist på NRK. Han produserte i en årrekke også medlemsbladene til Landslaget for Mediaundervisning og Norges VideoAmatører