Om forfatteren

Jean-Louis Adorsen hadde sin første novelle på trykk i 1968 og har siden sporadisk og på hobbybasis skrevet bl.a. diverse noveller for forskjellige ukeblader og en roman for Norsk ukeblad. Har de siste femten åra nesten utelukkende skrevet faglitteratur, bl.a. brukermanualer for typografer og journalister. Begynte etter minst et halvt års research å skrive på romanen «Høstmørke» på tampen av 2013 og ble ferdig forsommeren 2016. Etter at manuset var refusert av en drøy håndfull av Norges største forlag ble boka selvpublisert. Papirutgaven selges i alle Amazons nettbokhandler og e-boka i alle norske nettbokhandler. Jean-Louis er nå godt i gang med en annen spenningsroman, «Engelen Gabriel».

Foruten å skrive har Jean-Louis siden 2010 syslet en del med å lage digitale malerier, bl.a. med programvare som simulerer penselstrøk, og har solgt bilder på flere salgsutstillinger.