Skrivemaskin

I 2019 har jeg deltatt i novellekonkurranser i tre forskjellige sjangere, og blitt premiert i alle sammen:

I slutten av januar oppdaget jeg en invitasjon til en novellekonkurranse på nettstedet Pendelen. Tema var «romantikk» og fristen var 1. februar. Det var litt for kort tid til å produsere noe nytt, men i den digitale skrivebordsskuffen hadde jeg «Brente barn», en historie jeg skrev for lenge siden, som jeg tørket støv og spindelvev av og endret på en håndfull setninger og sendte inn. To dager senere fikk jeg beskjed om at den hadde vunnet konkurransen. Kan finnes her: Brente barn.

Hamar Arbeiderblad arrangerte for tredje år i strekk en påskekrimkonkurranse, hvor de fire beste novellene ble publisert i avisen i dagene før påske. Jeg deltok med «Gjenkjennelse», som ble en av de fire som kom på trykk. I alt deltok 28 noveller. Her er mitt bidrag: Gjenkjennelse

Om høsten deltok jeg i Magasinet Pegasus‘ novellekonkurranse med tema fantasy/science fiction med to noveller, og den ene, «Gyllent pollen», var en av de fire vinnerne. Her er den: Gyllent pollen

(Foto: Csabi Elter, Unsplash)