Høsten 2019 deltok jeg i Magasinet Pegasus‘ novellekonkurranse med tema fantasy/science fiction med to noveller, og den ene, «Gyllent pollen», ble kåret til en av de fire vinnerne og blir i løpet av høsten/vinteren publisert på Pegasus’ nettsted. Dermed er jeg i løpet av året blitt premiert både i tre novellekonkurranser og i tre forskjellige sjangere.

Hamar Arbeiderblad arrangerte våren 2019 for tredje år i strekk en påskekrimkonkurranse, hvor de fire beste novellene ble publisert i avisen i dagene før påske. Jeg deltok med «Gjenkjennelse», som ble en av de fire som kom på trykk. I alt deltok 28 noveller. Her er mitt bidrag: Gjenkjennelse

I slutten av januar 2019 oppdaget jeg en invitasjon til en novellekonkurranse på nettstedet Pendelen. Tema var «romantikk» og fristen var 1. februar. Det var litt for kort tid til å produsere noe nytt, men i den digitale skrivebordsskuffen hadde jeg «Brente barn», en historie jeg skrev for lenge siden, som jeg tørket støv og spindelvev av og endret på en håndfull setninger og sendte inn. To dager senere fikk jeg beskjed om at den hadde vunnet konkurransen. Og her er den: Brente barn

(Foto: Csabi Elter, Unsplash)