Meninger om «Engelen Gabriel»

Har du noe på hjertet om boka, send gjerne noen ord!
Epostadressen finner du på kolofonsiden foran i boka (bakerst hvis det er e-boka du leser).

Åslaug Rise Holberg: Det blir en spennende og fantasifull reise der et suspekt nettsamfunn etter hvert blir avslørt. Her foregår kidnapping av kvinner, grov mishandling og drap. Vanlige, «normale» mennesker deltar i et spill, som ligger godt skjult på nettet. Gabriel kontakter dataeksperten Sara, som viser seg å bli til svært god hjelp for ham.
Moderne teknologi, med bruk av droner og data, gjør historien svært underholdende, og så absolutt ikke lett å legge fra seg. Mye er til tider så fantasifullt at det overgår all sansynlighet, noe som gjør den ekstra spennende å lese! Rett og slett en thriller utenom det vanlige.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Astrid Terese Skjeggerud: Dette er en svært spennende bok. Den handler om Gabriel Dahl. Han er en naturfotograf som også står bak noen høyt dekorerte naturfilmer. Gabriel er en typisk anti-helt, som får til det utroligste gjennom denne boken, en kunne tenke at det er ganske usannsynlig. Men Adorsen klarer å vri på det som skjer på en sånn måte at en godtar premisset for handlingen og gir Gabriel “the benefit of the doubt”.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Bjørn Bakken: Gradvis strammes spenningsskruen, omdreining for omdreining, og tempo, rytme og intensitet øker inn mot en siste tredjedel som blir god underholdning. Gabriel, bokas hovedperson er troverdig og likandes. En antihelt som ikke gir seg på harde møkka, selv om det blir riktig så helsefarlig etter hvert. Det øvrige persongalleriet er variert med skumle skurker, usympatiske politimenn og kvinner i fangenskap.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Sverre Årnes: En helt særegen leseopplevelse. Jean-Louis kopierer eller plagierer ingen.

Finn Krohn: Høstmørke ga meg en hyggelig leseuke da jeg leste den. Hr. Gabriel like så! Jeg hadde stor glede av boken og koste meg. Litt av et typegalleri du har i boken. Skrekk og gru! Moro var det, og jeg venter nå på nye eventyr med Gabriel Dahl.