Meninger om «Engelen Gabriel»

Har du noe på hjertet om boka, send gjerne noen ord!
Epostadressen finner du på kolofonsiden foran i boka (bakerst hvis det er e-boka du leser).

Åslaug Rise Holberg: Det blir en spennende og fantasifull reise der et suspekt nettsamfunn etter hvert blir avslørt. Her foregår kidnapping av kvinner, grov mishandling og drap. Vanlige, «normale» mennesker deltar i et spill, som ligger godt skjult på nettet. Gabriel kontakter dataeksperten Sara, som viser seg å bli til svært god hjelp for ham.
Moderne teknologi, med bruk av droner og data, gjør historien svært underholdende, og så absolutt ikke lett å legge fra seg. Mye er til tider så fantasifullt at det overgår all sansynlighet, noe som gjør den ekstra spennende å lese! Rett og slett en thriller utenom det vanlige.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Astrid Terese Skjeggerud: Dette er en svært spennende bok. Den handler om Gabriel Dahl. Han er en naturfotograf som også står bak noen høyt dekorerte naturfilmer. Gabriel er en typisk anti-helt, som får til det utroligste gjennom denne boken, en kunne tenke at det er ganske usannsynlig. Men Adorsen klarer å vri på det som skjer på en sånn måte at en godtar premisset for handlingen og gir Gabriel “the benefit of the doubt”.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Bjørn Bakken: Gradvis strammes spenningsskruen, omdreining for omdreining, og tempo, rytme og intensitet øker inn mot en siste tredjedel som blir god underholdning. Gabriel, bokas hovedperson er troverdig og likandes. En antihelt som ikke gir seg på harde møkka, selv om det blir riktig så helsefarlig etter hvert. Det øvrige persongalleriet er variert med skumle skurker, usympatiske politimenn og kvinner i fangenskap.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Sverre Årnes: En helt særegen leseopplevelse. Jean-Louis kopierer eller plagierer ingen.

Simen Ingemundsen: … kanskje litt for spesiell for min smak, men til syvende og sist likte jeg den rimelig godt. Det var en spenningsroman om havet, døden og kjærligheten. Jeg ble underholdt fra første til siste side, noe som er viktig, men den bød på litt for lite spenning, spør du meg. Men se bort i fra at den var litt tammere enn debuten, var dette en leseverdig bok, som ga meg frysninger langt nedover leggene og langt oppover armene. For det er lett å henge seg på, og lett å følge med.
(Utdrag fra en anmeldelse. Hele anmeldelsen.)

Finn Krohn: Høstmørke ga meg en hyggelig leseuke da jeg leste den. Hr. Gabriel like så! Jeg hadde stor glede av boken og koste meg. Litt av et typegalleri du har i boken. Skrekk og gru! Moro var det, og jeg venter nå på nye eventyr med Gabriel Dahl.

Asbjørn Hollund: Jeg kunne nesten ikke legge den fra meg når jeg var begynt å lese den. Spennende!!!

Sigmund Nyberg: Thrilleren «Engelen Gabriel» av Jean-Louis Adorsen byr på action fra første til siste side. Jeg var veldig fascinert av hans første bok, «Høstmørke». Den andre er minst like god.

Trond Pettersen: Jeg synes at Adorsen igjen har skrevet en meget vellykket story, også denne gangen  med et bra driv, og storyen er meget original. Har fått et innblikk inn den mørke verden med egne nett og kontakter. Ønskemål og utførelse er jo hinsides hva en kan fatte.
Boka er meget lettlest, med bra trøkk slik at det å legge den i fra seg er ikke lett, da det er spenning hele tiden.
Det jeg liker ekstra godt med historien er at det ikke er alt for mange med i persongalleriet. Det vil si at en slipper å gå tilbake og finne ut av hvem var den «fyren» nå igjen. Som sagt synes jeg story og fortelling holder til terningkast fem.