Tech Talk

Var opprinnelig tenkt som en slags postcyberpunkhistorie om vår nære framtid. Jeg skrev noen få kapitler rundt 2005, og siden da har de fleste nyvinningene jeg beskrev, bl.a. 3D-printere, blitt til virkelighet. Nå har jeg i stedet tenkt å bruke tittelen til tredje bok i en planlagt trilogi som begynte med «Høstmørke» (2017) . I «Høstmørke» tok jeg for meg avisbransjen, i «Road Movie» (kanskje ferdig i 2022) vil det dreie seg om film- og tv-produksjon og i «Tech Talk» vil handlingen bl.a. foregå i et datamiljø. Med andre ord de tre arbeidsmiljøene jeg har vært borti (filmproduksjon dog kun på hobbybasis, men jeg er i det minste blitt norgesmester i amatørfilm fire ganger og har fått to av filmene mine vist på NRK).

Foreløpig er det kun forsidebildet jeg har klart for meg, som vist ovenfor, Kan godt tenkes det blir helt annerledes når boka er skrevet. Så langt er det eneste jeg vet om handlingen, at Sara blir en svært viktig person – akkurat som i de øvrige romanene mine. Denne gangen ventelig den viktigste, siden boka skal handle om datarelaterte saker.