Høstmørke

Høstmørke

En kjent politiker og mangemillionær blir brutalt myrdet mens han er på hyttetur med sin elskerinne. Journalisten Aslak Hoel fra Oslo-avisa Søkelyset er tilfeldigvis på ferie i nærheten, og dekningen av saken sikrer avisa flere opplagsrekorder.

En annen journalist i samme avis, Thomas Vestmark, er på vei hjem fra en reportasjetur til Trøndelag. på vei over Dovre plukker han opp den haikende ungjenta Sara. Thomas har mistanke om at hun har rømt hjemmefra, men han liker Sara og tilbyr henne å bo på gjesterommet i leiligheten sin.

Noen uker senere er drapet på mangemillionæren fortsatt uløst. Men nå begynner noen å drepe journalister i Søkelyset.

Utgitt som paperback 22. august 2017 og som e-bok 22. september 2017.

Heftet utgave er på 400 sider og kan kjøpes fra Amazon.

E-bokutgaven kan kjøpes i alle større norske nettbokhandler, deriblant Tanum, Norli, ARK, Haugenbok, Adlibris, ebok.no og BoldBooks.

Les de første 25 sidene fra heftet utgave her.

Kommentarer fra lesere og anmeldere her.